13 juni 2017

zwolle

Rijschool Wessels in Zwolle

Rijschool in Zwolle

Ben jij op zoek naar een goede en betaalbare rijschool in Zwolle of in de omgeving van Zwolle, graag verwelkomen wij je bij rijschool Wessels.

Rijschool Wessels is de beste keuze wanneer je rijlessen in Zwolle of omstreken wilt volgen. Met onze professionele, persoonlijke en individuele aanpak behaal je gegarandeerd binnen afzienbare tijd je rijbewijs. Zo kun je met vertrouwen en het felbegeerde roze pasje met spoed of binnen gewenste periode de weg op!in Zwolle
Autorijschool Wessels is gespecialiseerd in autorijlessen (Categorie B) faalangst, Rijopleiding In Stappen en spoed rijopleidingen.

Rijbewijs halen in Zwolle & Omgeving voor 35,00.- per les Rijschool Wessels hanteert concurrerende tarieven in regio Kampen, waardoor je voordelig je rijbewijs kunt halen!
Je rijbewijs halen in Zwolle maakt Rijschool Wessels mogelijk door hoge service/kwaliteit gericht rijlessen al vanaf 35,00.- per rijles.
Zie Pakketten of tarieven. De voordelen van rijschool Wessels
Rijschool Wessels maakt de autorijlessen goedkoop,
Aangenaam, intensief en ongetwijfeld effectief. Rijschool Wessels is het meest succesvolle rijschool in de regio Zwolle. Dat wordt mede mogelijk gemaakt door de toonbare inzet, creativiteit en flexibiliteit van onze rij instructeurs. Geen wachttijd, direct starten!
Gratis vrijblijvende proefles (1,5 uur rijles)!
Flexibele rijlessen s avonds, rijlessen zaterdags)!
Het is mogelijk om je rijlessen in termijnen te betalen, 0% rente!
Rijlessen worden door een vaste instructeur gegeven
Mocht je rijlessen van je pakket overhouden, dan krijg je van ons het verschil retour geboekt!

Wij beginnen met een intake les.
De instructeur maakt met jou een inschatting van het aantal rijlessen dat jij nodig hebt voor het halen van je rijbewijs.
Aan de hand van de intake en je wensen bieden wij een rijlespakket.
Indien je besluit om bij ons je rijlessen te volgen, is de intake GRATIS, anders kost het je 60,00.-

Neem gerust contact op met rijschool Wessels om de eerste rijles GRATIS uit te proberen en de mogelijkheden te bespreken.